Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

25. 8. 2007: Slovenska smer s Frelihovo traverzo

Od ranega jutra do poznega popoldneva. Čeprav sobota, pretirane gneče ni bilo. So bili pa tisti redki posamezniki toliko bolj zanimivi!? Tudi jekleni ptič naju je prišel pozdravit ko je v sosednji smeri pomagal plezalcu iz zagate. Frelihova traverza je še vedno tam kot ponavadi, ko se potikam po tem delu Stene. Dolga, izpostavljena, s čudovitim razglednim pomolom na koncu.

Najznamenitejša plezalna smer v severni steni Triglava. Tehnično nezahtevna, primerna za vse plezalske navdušence. Skozi labirint kaminov, plošč in traverz se bomo povzpeli na triglavski ledenik in se ustavili v najviše ležeče planinski postojanki v julijskih alpah (Triglavski dom na Kredarici). Tura je eno ali dvodnevna. Najprimernejši čas julij do september. Možen je najem plezalne opreme.

Za vse nadaljnje informacije pokličite 041 603 130 ali pišite info@volontar.net

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!