Pravno obvestilo   tiskaj  english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Foto   Video   Povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Helikopterska vaja Celje 2004

Vsakoletni tabor enot reševalnih psov (ERP) pri KZS je tokrat potekal v organizaciji Kinološkega društva Celje (KD Celje). Zadnji dan tabora je bila organizirana pokazna vaja na ruševinah zrušene tovarne v bližini Celja. Scenarij je predvideval transport vodnikov in psov s helikopterjem.

Celje__10_.jpg

Slovenska vojska (SV), ki je prijazno priskočila na pomoč v ta namen uporablja večji transportni helikopter AS532 - Cougar. Že dan prej smo opravili vajo in trening vstopanja in izstopanja iz plovila. Posadka je pripravila kratko predavanje o varnosti pri delu s helikopterjem, kako se gibati v njegovi bližini in v njem, kaj je pomembno ko je v plovilu vodnik s psom, kakšna so pravila itd.

Kako nam je šlo si oglejte v naslednjih galerijah.

1, 2

 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!