Pravno obvestilo   tiskaj  english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Foto   Video   Povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Poročila

29.10.2008: Zasedanje IKAR - Chamonix 2008

Na letošnjem zasedanju, za vsebino generalne teme so se članice dogovorile že na lanskem zasedanju, naj bi bila rdeča nit vseh predstavitev, priporočil in spoznanj, predstavljenih na konferenci: »Sodelovanje reševalnih služb, ki sicer rešujejo v gorah, z ostalimi reševalnimi službami, v slučaju elementarnih in drugih velikih nesreč

Dan pred uradno otvoritvijo kongresa (lansko leto so prisotni takšen način podprli) so gostitelji pripravili na zgornji postaji kabinske žičnice Gr. Montets osem delovnih točk, kjer so posamezne članice predstavljale razne novosti. V glavnem je šlo za že znane postopke, ki so jih ali racionalizirali ali uporabili posamezne nove tehnične elemente vzete iz nabora opreme drugih služb oziroma dejavnosti za dosego enakega rezultata, predstavili pa so tudi nekaj čisto novih prijemov, ki so na trenutke izgledali zelo futuristično.

FOTO: Mesto in okolica, Pokazne vaje, Heli baza in Dru , Aig Du Midi

VIDEO: Chamonix in okolica, Pokazne vaje, Razstavljalci, Helikopterska baza, Aig Du Midi, Raj za jadralne padalce

 
PDF dokument Poročilo
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!