Pravno obvestilo   tiskaj  english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Foto   Video   Povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Poročila

25.10.2009: Zasedanje IKAR - Zermatt 2009
Zasedanje se je začelo že na uveljavljeni način, dan pred uradno otvoritvijo. V naravnem okolju so prireditelji pripravili več delovnih točk, ki smo jih udeleženci razdeljeni v različne govorne skupine, zaporedno obiskovali.

V splošnem lahko ugotovim za vse točke, da so bile zelo dobro pripravljene, na večini je lahko vsak udeleženec tudi osebno preizkusil, kar je predavatelj razložil. Po drugi strani pa ugotavljam, da so veliko večino točk zasedli proizvajalci opreme, konkretneje lavinskih žoln, kar je odlično glede na pomembnost tega kosa opreme, vendar je vse skupaj precej spominjalo na prepričevanje »moje je najboljše«. Zato bi se nekatere malenkosti, ki pa so nove ali izboljšane, skorajda izgubile med množici podatkov in prikazov vsakega proizvajalca posebej. Poleg tega so bili popolnoma enaki programi predstavljeni še enkrat teoretično v predavalnici.

Galerije : Prvi vtis, Predstavitve, Air Zermatt, Pokazna vaja

Video: Prvi vtis,    Predstavitev 1,   Prva pomoč zasutemu v snežnem pazu 1,    Prva pomoč zasutemu v snežnem pazu 2,   Predstavitev 3,   Polstatična vrv,   Muzej, Staro mestno jedro,   Ferata 1,   Ferata 2,   Ferata 3,   Air Zermat

Vredno ogleda: http://vimeo.com/8089897

 
PDF dokument Poročilo
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!